Meny Stäng
källströms elektriker montörer

Montörer och projektledare i Skara, Skövde och Mariestad sökes

Vi expanderar och måste bli fler! Vill du utvecklas och växa i ditt arbete? Samt vara en del av ett växande team? Då kanske just du är vår nya kollega!?

Då behovet av våra tjänster hos våra kunder ökar behöver vi utöka vår personalstyrka. I vårt företag får du arbeta med kollegor som är engagerade och har stor erfarenhet. Med dem kan du bolla idéer och problemställningar, dessutom ha kul på jobbet! Vi behöver nyanställa både inom elservice samt entreprenad till Skara Skövde samt Mariestad. Låter detta intressant? Läs då vidare och sök tjänsten!

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.

Personliga egenskaper vi även prioriterar högt är din servicekänsla och förmåga att lösa problem, hos oss ser vi inte problemen utan brinner för att finna lösningarna!

Inom Källströms värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

Information om ansökan

Vill du vara med och bygga vårt team ansök via länken nedan, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Hedsjö på nummer 070-310 12 92 eller via e-post; johan.hedsjo@fkel.se alt fredrik.kallstrom@fkel.se

Vi och vårt team ser fram emot att få välkomna en ny kollega!