Där våra kunder ser problem finner vi lösningar

Det gäller att både se helheten samtidigt som detaljerna för att få ihop det. Vi jobbar tätt ihop med andra leverantörer då den slutgiltiga produkten och nöjda kunder är det viktigaste.

Idag är hållbarhet inte ett alternativ. Det är en förutsättning, och just därför strävar vi alltid efter att ligga i framkant när det gäller ny teknik så som laddning, solceller och energibesparing.

Vi verkar i hela Skaraborgs län inom elinstallationer, storköksservice och larm/passage. Just försäljning av storkök är en stor och viktig del av oss idag. Främst mot kommuner och landsting men även restauranger.

Vi låser oss dock inte fast vid business to business i storkök och elbranschen, även  privatmarknaden är en stor sektor för oss.

Vi älskar teknikutmaningen. Det är ett brett yrke och det finns många vägar att gå. Att jobba med andra människor och se dem utvecklas är viktigt för oss. Vi har alltid både tagit oss an lärlingar och anställt. Det är så vi har växt.

I Källströms linda

Drömmen om att driva eget företag hade Fredrik Källström, grundare och ägare, haft länge. Han ville prova på att vara egen och hade en bild av hur det skulle vara. Då han tidigare arbetat flera år som servicemontör kände han att det vore spännande att ta ett steg till. Att både utvecklas och utmanas. 2007 tog Fredrik steget och startade eget. Fredrik köpte elinstallationsverksamheten med 4–5 anställda av sin gamla arbetsgivare för att utveckla och göra detta till sitt eget. Efter några år gick Johan Hedsjö in som VD och 2017 startades en filial upp i Mariestad. Tillsammans med otroligt duktig och driven personal har de tillsammans byggt upp Källströms Elektriska till vad det är idag, och resten är som man brukar säga – historia.

Extra stolta

Under åren som vi drivit Källströms Elektriska har vi vunnit några priser och det är vi så klart väldigt stolta över. Att våra anställda trivs och att våra kunder blir nöjda med våra projekt betyder allt för oss.

Årets företagare 2019 – delas ut av Företagarna Skövde Tibro
Di Gasell 2020 – delas ut av Dagens industri
Di Gasell 2021 – delas ut av Dagens industri                                                          Di Gasell 2022 – delas ut av Dagens industri

Vi innehar även kollektivavtal med IN, Installatörs företagen, vilket ger våra anställda en extra trygghet.

Vi är Källströms

Vi är ett gäng enduroåkande, crossfit-tränande, driftande och båtintresserade småbarnsföräldrar. Och just det – vi är också elektriker, montörer, entreprenörer, projektledare och projektörer.

Porträttbild Fredrik Källström
Porträttbild Fredrik Källström
Fredrik Källström

Ägare

"fredrik.kallstrom@fkel.se"
070-310 07 82
Porträttbild Johan Hedsjö
Porträttbild Johan Hedsjö
Johan Hedsjö

VD

"johan.hedsjo@fkel.se"
070-310 12 92
Porträttbild foto Marielle Källströms Butik
Porträttbild foto Marielle Källströms Butik
Marielle Holmér

Kontorsadministratör

"marielle.holmer@fkel.se"
073-821 20 89
Källströms elektriska symbol, favicon 1920px
Källströms elektriska symbol, favicon 1920px
Carina Gustavsson

Butikssäljare (Källströms Butik, Mariestad)

"carina.gustavsson@fkel.se"
Porträttbild Namn Namnsson
Porträttbild Namn Namnsson
Jeanette Larsson

Administratör

"jeanette.larsson@fkel.se"
070-517 14 06
Porträttbild Bengt
Porträttbild Bengt
Bengt Lööf

Projektledare

"bengt.loof@fkel.se"
070-844 06 00

Källströms butik

I början av 2021 öppnade vi även vår egen butik i Mariestad. Vi tog över den välkända, lokala elaffären »Petrells« som funnits i hela 42 år. Där fortsätter vi sälja elartiklar men lägger även stort fokus på inredning. Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Vill du jobba hos oss?

Vi har alltid tagit oss an både lärlingar och anställt. Så är du ute efter en praktikplats, anställning eller vill veta mer om oss är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Kontakta oss